Engelska prov

Har precis gjort mitt engelska prov nu och det gick väl typ okej. Min morgon va helt hemsk jag gick upp för sent, jag visste inte va jag skulle ha på mig, jag va/ är dödstrött. Har typ inte sovit någonting inatt pluggade färdig vid ett och sen skulle jag duscha så va klar typ två och somnade runt halv fyra... 

New in

Drog till Täby efter skolan tillsammans med Kelly för att köpa lite saker jag behövde. Men som vanligt så blev det lite mer än så, jag skulle bara köpa en penna till min iPad och en ny kalender men jag löpte en ny fuktkräm och två nagellack från essis, ett rosa och ett vitt och juste köpte ett bokmärke med en drake på också bara för att det va så jävla fult. Just nu försöker jag plugga lite till mitt engelska prov men det går inte så bra för jag hatar att plugga så hittar bara på andra saker att göra istället. 
 
 
 

Bussen

Just nu sitter jag på bussen påväg till Täby centrum för att ta tåget till Hägernäs och ha träslöjd. Jag är så sjukt jävla trött idag på typ allt och alla har ingen lust att vara i skolan idag men jag måste ju så det är bara att försöka göra det bästa av saken och försöka vara glad :) så det ska jag vara. 
Puss puss 
(Ingen bild just nu men laddar upp någon under dagen) 

Funderat

Har funderat om jag ska eller inte ska börja blogga igen och jag ska börja blogga igen :)
Det var väldigt länge sen jag bloggade. Men den här gången hade jag tänk att blogga lite om va jag gör, lite om min träning och va jag köper. Sen kommer jag tipsa om saker jag tycker om och skriva lite om produketer jag använder och va jag tycker om dom. 
Jag kommer ändra min header och lite så när jag har tid men just nu får det vara min nuvarande.